Nyheter

15/7-24
Millans Mirakel Bingo är till salu och letar efter sitt nya kärleksfulla hem. Hon är en mycket social och sällskaplig liten kattunge. Och otroligt söt också såklart!


9/7-24

Nu har äntligen kattungarna fått sina namn. Mitt barnbarn har fått bestämma, han älskar filmen om Bluey och hennes familj. Bingo är syster till Bluey och Chilli är mamma till dem.


8/7-24
Nu är den lilla chokladmaskade honan tingad till en barnfamilj. Den brunmaskade honan var reserverad men de blivande köparna hoppade av. Så nu är hon till salu. Den lilla chokladtabbyhonan avvaktar jag lite med hur hon utvecklas ev. får hon stanna kvar om hon har markeringar för utställning.


27/5-24
Eliza och Issey har fått tre kattungar. Hon hade en lätt och snabb förlossning. Men en av honorna var så liten och vägde endast 61 g, de andra 77 g och 79 g.


18/5-24
Nu har Lady och Lufsen flyttat till sina nya hem! Även Mirabel har fått flytta med sin dotter Lady till Säffle. Så bra de kommer att ha det. Det är så roligt för dem att få bo tillsammans det kan inte bli bättre. Ett stort lycka till Elin och Britta med mina godingar.


9/5-24
Nu har Gretas kattungar flyttat, Vixie, Micke och Molle Även Hedvig fick flytta med Molle; så det blir så bra för dem att få bo tillsammans. 


4/5-24
Igår badade jag de stora kattungarna, Vixie, Micke och Molle. Även Hedvig fick ett bad. Så nu är de nybadade tills de flyttar. De fick torka i min Petkit torkskåp som är så bra och inte så otäck som fönen för katterna.


13/4-24
Idag har Lufsen haft besök av sin nya matte Elin. Han kommer att få det så bra hos henne.


9/4-24
Nu har Britta varit här och hälsat på sin kattunge, så nu är även Lady tingad!


30/3-24
Mirabels blå hane
Lufsen är till salu pga de som reserverat honom sedan länge har hoppat av pga av ekonomi.
Jag kommer även placera om någon av mina honor pga förändring med min avel.


24/3-24
Nu är även Vixie tingad, hon kommer att få det så bra i sitt nya hem. Där får hon sällskap av andra katter och två hundar.


19/3-24
Gretas bägge pojkar är tingade och de kommer att få det så bra i sina nya hem.
Mirabels kattungar är reseverade och får snart besök av deras nya familjer.


26/2-24
Nu har Mirabels kattungar kommit, det blev en hona och en hane.


20/2-24
Gretas kattungar växer så det knakar. De är en vecka gamla idag och de har fördubblat sina vikter!


13/2-24

Greta har fått tre fina kattungar med Issey! Förlossningen gick snabbt och smidigt och mor och barn mår bara bra!


15/12-23
Greta och Mirabel är parade med Issey, så nu hoppas vi på kattungar om några månader.


9/11-23
Min älskade Elsa har flyttat till sina fodervärdar Nathalie och Andreas. Hon kommer att få det så bra där med sin dotter Siri. Elsa är nu också kastrerad. Jag kommer att sakna henne så mycket, hon är en underbar katt!


30/11-23
Jag har badat alla katter, så då passade jag på att ta lite nya kort på dem nu när de vuxit till sig. De börjar få så fin päls nu också.


18/11-23
Nu har Helge och Harriet flyttat till sin nya familj. Jag är så glad för att de får flytta tillsammans, så roligt för dem. Hedvig stannar kvar här hemma!


21/11-23
Jag har en tidigare kattungeköpare som letar nytt hem till sin 1-åriga hona pga familjeskäl.

Välkommen att kontakta mig vid intresse, så förmedlar jag kontakten.


1/10-23

Elsas kattungar har fått sina namn, det blir A-Ö-kullen. Helge och Harriet är tingade och kommer flytta tillsammans, jag är så glad för det. De kommer att få det så bra!

Hedvig kommer troligen att stanna kvar här hemma.


30/9-23

Nu har Elizas kattungar, alla fem flyttat. Alla har fått underbara hem. Lycka till med dem!


21/9-23
Tusse är kasterad sen tre månader och har nu flyttat till Lotta och till sin dotter Lisa. Han kommer att vara så saknad men han kommer få det så bra hos dem. Lycka till!


27/8-23
Elsa och Tusse har fått tre kattungar. Allt har gått bra, mamma och kattungar mår så bra.
det blev en hane och två honor.


13/8
Nu är Elizas alla kattungar i Djungelboken-kullen tingade!


18/7-23
Jag har två underbart söta blåmaskade hanar till salu!
Millans Mirakel Mowgli och Millans Mirakel Akela
Gå in på deras egen sida om du är intresserad av kattungarna Djungelboken-kullen.


30/7-23k


8/1-23
Peter Pan-kullen är nu 12 veckor gamla men de får vänta två¨veckor till innan de flyttar pga nya regler i Sverak. Kattungar med Sverak stamtavla måste vara 14 veckor gamla när de flyttar from 2023. De är så svåra att fota nu för de är så busiga och lekfulla.


5/12-22
Nu är alla mina kattungar tingade!


7/11-22

Vi har två kattungar kvar att tinga, Millans Mirakel Wendy som är bruntabby och MillansMirakel Vaiana som är brunmaskad.


20/11-22

Vi har kattungar som letar efter sina nya kärleksfulla hem!


14/11-22
Mirabel har varit på Elfsborgskattens utställning i Vårgårda. Hon skötte sig fantastiskt bra och fick en mycket fin bedömning.
Hon blev ex 1 och Nominerad till panelen bägge dagarna!


18/9-22
Millans Miirakel Mirabel har varit på sin allra första utställning, Västsvenska kattklubben i Västra Frölunda. Hon blev ex 1 i klass 12. Hon vann även BIV-T. Man tar ut den bästa katten i samma färg (brun) Hon mötte fyra vuxna katter och min lilla stumpa vann över alla.Hon var även uppe för nominering där hon blev slagen av en perser som sedan tog Bis. Matte är så stolt!


11/9-22
Nu har Aramis, Athos och Phortos flyttat till sina nya hem! De kommer få det fantastiskt bra och så roligt när tidigare kattungeköpare kommer tillbaka och köper en ny liten kattunge. Lycka till med dem!


8/9-22
Alice har nu flyttat till Merja och Lars-Erik, där hon kommer få det fantastisk bra och bli ompysslad som den prinsessa hon är. Alice trivdes inte längre här hemma med alla unga katter och kattungar. Så jag är så otroligt glad för att ni vill ta hand om henne.Hon är en helt underbar katt.


7/8-22
Gretas och Tusse tre små underbara pojkar är nu sju veckor gamla och finns nu att tinga. De får flytta tidigast 11/9,


10/7-22
Gretas pojkar är nu tre veckor gamla. De börjar att bli så runda och söta.
De ska få namn efter De Tre Musketörerna, Aramis, Athos och Phortos.
Välkomna att kontakta mig om ni är intresserade av en av pojkarna.


19/6-22
Greta och Tusse har fått tre hanar!


4/6-22
Tusse har varit på utställning i Gislaved. Han tog sitt tredje certifikat i klass 9 och blev CHAMPION. Han tog även BIV Bäst i variant (bäst i färgen av de bruna).


12/5-22
Ev. letar jag ett för alltid hem till en kastrerad hona. Då hon inte trivs längre här med de unga honorna och kattungar. Välkommen att höra av dig om du kan erbjuda ett bra hem till min lilla tjej. Hemmet är allra viktigast, där hon kan få lugn och ro.


11/5-22
Elsa och Tusse har fått fyra kattungar!


1/5-22
Tusse har varit på Billingebygdens utställning i Kvänum. Han tog sitt första certifikat i klass 9. Det var hård konkurrens i BIV med många fina bruna birmor och även till nominering. Han blev nominerad till panelen där han fick en röst, slagen av en annan snygg birma.
På söndagen tog han sitt andra certifikat, sen blev det inget mer idag. 
Tusse sköter sig fantastiskt bra; älskar att mysa och umgås. På domarbordet ligger han på rygg och spinner. Han är så glad när han får vara i centrum.


22/4-22
Nu har kattungarna fått sina namn efter nya Disney filmen Encanto. Det blir Millans Mirakel Mirabel. Millans Mirakel Bruno och Millans Mirakel Isabella.
Tyvärr klarade sig inte den lille pojken, det är så ledsamt.


6/4-22
Eliza har fått fyra kattungar, som det ser så är det två honor och två hanar. Förlossningen gick lätt och snabbt. En av kattungarna är väldigt lten, så den stödmatar jag.

2/2-22 
Eliza är parad med Tusse, så nu hoppas vi på kattungar i början av april.

Elsa kommer att paras så snart hon löper!